Banden op velg Sint-Andries

Bent u op zoek naar nieuwe banden op de velg van een bandenexpert nabij Sint-Andries? Kies dan voor Wheel Service Maertens in Zerkegem! In onze garage met banden voor uw motor of auto vindt u een ruim aanbod aan nieuwe banden inclusief velg voor uw auto of leasewagen.

 

Nieuwsgierig geworden naar onze diensten?

Neem contact met ons op

 

Vind nieuwe banden op de velg in onze bandencentrale

Wheel Service Maertens bedient als bandengarage de ruime omgeving van Zerkegem. Dus ook als u woont in Bredene, De Haan of in Sint-Andries kunt u bij ons terecht voor geschikte banden op de velg. Bij ons vindt u ongetwijfeld de beste banden voor uw voertuig. Wij hebben namelijk een voorraad van meer dan 2.000 banden van verschillende merken. Als merkonafhankelijke garage bieden we banden van Michelin en Goodyear aan, maar ook van Uniroyal en BFGoodrich.

 

Reken op deskundig advies bij uw keuze

Het is belangrijk om de juiste banden te kiezen voor uw auto, gezien deze een grote invloed hebben op de wegligging. Daarom helpen onze ervaren medewerkers u graag met het kiezen van de correcte banden op de velg voor uw wagen. Ook over de types velgen adviseren we u graag. Zo kiest u in onze garage voor banden op een velg die past bij uw smaak.

 

Alles voor uw banden

In de bandengarage van Wheel Service Maertens geniet u steeds van uitgebreide bandenservice. Naast de aankoop van nieuwe banden op de velg verzorgen wij ook graag de stockage van uw zomer- en winterbanden. In ons bandenhotel laat u zorgeloos uw banden achter totdat u deze banden laat vervangen voor het nieuwe seizoen.

 

Contacteer ons voor een afspraak

Heeft u vragen over de aankoop van banden op de velg of wenst u een ander product aan te kopen, zoals schokdempers? Aarzel niet om onze medewerkers te contacteren. We helpen u graag de juiste keuze te maken. Maak meteen een afspraak door te bellen naar 050 81 58 00 of vul het contactformulier in.

Binnenkort Zomertijd!

Afspraak al gemaakt voor uw Bandenwissel?

centrale

Thule

Actie op alle producten

dakkoffer

CONTACT

Wheel Service Maertens
Gistelsteenweg 492
8490 Zerkegem (Jabbeke)
t. 050 81 58 00

OPENINGSUREN

ma - vrij: 08.30 > 12.00 13.30 > 18.00
zaterdag: 08.30 > 12.00

sluitingsdagen