Speel op zeker en koop uw motorbanden bij de specialist nabij Ichtegem

Zoekt u nieuwe motorbanden voor uw motor in de omgeving van Ichtegem, Wenduine of Oostende? Kom dan langs bij Wheel Service Maertens in Zerkegem. Op een motorfiets is de keuze van de juiste banden extra belangrijk. Een goede motorband zorgt voor extra rijplezier, comfort, betere wegligging,.... Wheel Service Maertens heeft ruime ervaring met banden voor moto’s. Wilt u op zeker spelen en de juiste banden kiezen? Kom bij ons langs en ontdek onze passie voor banden.

Motorbanden kiezen bij onze garage nabij Ichtegem

In onze bandengarage in Zerkegem, nabij Ichtegem, helpen we u graag de juiste motorbanden te kiezen voor uw situatie. Daarbij houden we natuurlijk rekening met uw type motor en de afstand die u jaarlijks aflegt. Eventuele voorkeuren voor een merk, bijvoorbeeld Michelin of Goodyear, nemen we ook probleemloos mee. Als onafhankelijke bandencentrale voor motoren en auto’s hebben we namelijk een ruime voorraad van verschillende merken. Zo rijdt u steeds onze garage nabij Oostende en Wenduine buiten met de meest geschikte motorbanden voor uw situatie. Wist u trouwens dat wij ook dienstdoen als bandenhotel? Zo laat u zorgeloos uw winterbanden of zomerbanden achter in onze handen.

Doe beroep op de specialist in motorbanden

Vraag om advies bij de aankoop van nieuwe motorbanden bij de specialist in motorbanden in de omgeving van Ichtegem. Bel ons op 050 81 58 00 of vul het contactformulier in; via deze weg beantwoorden we graag al uw eerste vragen. Voor meer informatie of voor uitstekende bandenservice bent u van harte welkom op afspraak!