Simuleer uw velgen

De online velgenconfigurator is de perfecte tool om velgen mee te kiezen voor uw auto. Wilt u graag ontdekken hoe de velgen er op uw auto uitzien? Kies een van de verschillende merken hieronder en kies vervolgens het automodel. Met deze simulator ziet u direct hoe de velgen op uw auto passen en of deze geschikt zijn of niet.

Kies uit tal van merken met onze online velgenconfigurator

Onze online velgenconfigurator geeft u de mogelijkheid om direct te zien of bepaalde velgen wel of niet bij uw auto passen. U kiest hieronder uit verschillende topmerken zoals AZE, Borbet, Wolfrace, Fondmetal, BBS en nog veel meer. De simulator genereert vervolgens uw auto met de velgen van uw gekozen merk. Zo hoeft u dus niet helemaal naar onze bandengarage in Zerkegem te reizen om velgen te bekijken, wat u zowel tijd als geld bespaart. Voor persoonlijker advies kunt u natuurlijk alsnog een afspraak maken in onze garage. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Maak gebruik van onze simulator als u nieuwe velgen wenst

Bij Wheel Service Maertens in Zerkegem, nabij Brugge, kunt u voor veel meer terecht dan alleen velgen. Zo vindt u bij ons ook een ruim aanbod aan schokdempers en banden. Onze experts hebben bovendien jarenlange ervaring in het vak en helpen u ook graag als u bijvoorbeeld uw auto wilt verlagen of uw banden wilt vervangen. Wilt u alleen nieuwe velgen kopen? Maak dan gebruik van onze online simulator of kom langs in onze garage voor advies als het gaat om velgen. Heeft u nog vragen over onze online velgenconfigurator? Neem dan contact met ons op via 050 81 58 00 of het online contactformulier.